مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت تحویل قطعات

با سلام و خسته نباشید. اینجانب حدود 200 فقره چک مشتری بابت ضمانت در وجه شرکت دارم که مدیر عامل شرکت پشت چکهارو مهر و امضا زده و من نماینده شرکت در شهرستان هستم. چکها مربوط به سال 95هست میتوانم جهت اخذ به بانک مراجعه و وصول کنم.ضمنا چک‌ها بدون تاریخ هستند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر قابل وصول نیست اگر در چکها قید ضمانت شده باشد ابتدا باید عدم انجام تعهد را از دادگاه اخذ نمایید و بعد مطالبه وجه تقدیم شود در صورت لزوم از طریق مشاوره تلفنی اقدام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در متن چک ها ذکر شده باشد بابت ضمانت هستند ، شما باید ابتدا اثبات نمایید که منشا صدور چک ها بابت
چه معامله ای بوده است و صادرکننده چک ها به تعهدات خود عمل نکرده است
ولی اگر شخصی ، چک را از صادرکننده ، گرفته و بابت طلبی به شما داده باشد ، شما میتوانید اقدام نمایید و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر منظورتان وصول انهااز طریق بانک باشد مانعی ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که در متن چک ها ذکر شده بابت ضمانت می باشند ابتدا باید اثبات نمایید که منشأ صدور چک بابت چه معامله می باشد و صادر کننده چک به تعهد خود عمل ننموده ولی اگر شخص چک ها راازصادرکننده دریافت نموده وبابت طلب به شما داده شود می توانید اقدام نمایید