مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله به شخص ثالث

باسلام ٢سال پيش شخصي در ازاي طلبي كه از برادرش داشتم يكدستگاه خودرو به من فروخت در مبايعه نامه هم ذكر شده كه ثمن بيع پرداخت گرديد و ايشان باامضا و اثر انگشت تاييد نموده اند،رسيدهاي واريز به حساب برادرش هم موجود است .ضمنا صاحب سند نيز پلاك خودرو و مدارك را به اسم من انتقال داد و من خودرو مذكور را فروختم، بعد از ٢سال اكنون طرف مقابل درخواست فسخ قرارداد بعلت عدم پرداخت ثمن معامله داده است، ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد كه چطور ميتونم اثبات كنم پرداخت انجام شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ. صریح باید
مفاد و شروط قرارداد شما مطالعه گردد تا مشخص گردد که قیمت معامله به چه صورت بوده است