مشاوره حقوقی رایگان - امضای پشت چک

باسلام و ارادت خدمت وکلا محترم
بنده یک فقره چک به مبلغ 3 میلیارد تومان دروجه اینجانب از صادر کننده دریافت نمودم،اما بدلیل عدم موجودی، چک را حدود یک سال بعد از تاریخ سررسیدبرگشت زدم و از بانک گواهی عدم پرداخت دریافت نمودم.وبعد از حدود یک الی دوماه از دریافت گواهی عدم پرداخت،طی یک فرایند ناجوان مردانه،صادرکننده چک را از من گرفت...
علی هذا سوال بنده فقط این است که برای برگشت زدن چک میبایست چک راپشت نویسی مینمودم وامضا میکردم،که این کار را انجام دادم وقسمت آورنده پشت چک راتکمیل وامضا کردم،حال که امضای بنده پشت چک موجود است وچک نزد صادرکننده میباشد.من میخواهم بدانم آیا این امکان وجود دارد که صادر کننده،از عمد چک را به شخص ثالثی بدهد،وشخص ثالث از بنده چه به عنوان ضامن ویا به عنوان پشت نویس شکایت کند ومبلغ چک را مطالبه کند؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پشت نویسی به منزله ظهرنویسی یا ضمانت نیست