مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی مغازه اجاره ای

سلام.
یه سوال داشتم مغازه ای که اجاره هست اما اجاره نامه و بیمه ندارد آتش بگیر از طریق اتصال سیم برق که سقف کاذب بوده والیاف باعث سوخت اموال داخل مغازه شده واینکه چند مغازه دیگر هم سوخته آیا خسارت بر عهده مستاجر هست؟؟؟لطفا پاسخ دهید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناس درصددتقصیر موجر و مستاجر را تعیین می کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کارشناس آتش نشانی و کارشناس که از طریق تامین دلیل از محل بازدید می کند تشخیص دهد که آتش سوزی در اثر قصور مستاجر بوده بر عهده مستاجر می باشد والا موجر.‌‌..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناس آتش نشانی اسباب تقصیر ومیزان انرا بررسی و بر اساس نظریه کارشناس تصمیم‌گیری خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی کارشناس رسمی دادگستری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درصد تقصیر هر شخص توسط کارشناس
رسمی تعیین خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

کارشناس درصددتقصیر موجر و مستاجر را تعیین می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مورد کارشناسی شود اگر تقصیر مستاجر ثابت شود بله