مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی ملک

سلام،
پدر بنده در سال 93 ملکی را بابت سکونت خواهرم خریداری کرده ولی از آنجائیکه که نمیخواسته خواهرم ملک را به غیر بفروشد به نام پسر عمه ما خریداری کرده که وجه ملک از طرف پدر بنده به حساب پسر عمه واریز میشود لذا پس از گذشت 2 سال پدر بنده از پسر عمه درخواست وکالت واگذاری ملک را میکند که این امر در یکی از دفاتر رسمی انجام میشود که هدف ایشان از این امر انتقال کل ملک به نام نوه ایشان بوده ولی متاسفانه بعلت بیماری و کهولت سن این امر عملی نمیشود تا اینکه پدر بنده 9 ماه پیش فوت میکنند.که ما هر 3 ورثه توقع داشتیم پسر عمه به رسم حقیقت و واقعیت ملک 48 متری را به نام ورثه منتقل کند که این امر هم عملی نمیشود و بعد از دادخواست هر 3 ورثه بر علیه ایشان مبنی بر الزام سند قطعی یک روز قبل از وقت رسیدگی دادگاه وکیل اختیار کرده و دادخواستی مبنی بر تقاضای اجرت المثل ایام تصرف و خلع ید تنظیم کرده است در صورتیکه اصل مالکیت ایشان مردد است ولی فقط ایشان اکتفا به تک برگ میکنند. ما بیش از 5 نفر شاهد داشته و صورتجلسه‌ای تنظیم شده از طرف بانیان مسجد محل در آن زمان که این ملک برای زندگی کردن خواهرمان از طرف پدر خریداری شده. ممنون میشم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست میتوانید دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت این موضوع باید در دادگاه به اثبات برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
ظاهرا شما شکایت خود را به صورت اشتباه مطرح کرده اید و باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را اقامه میکردید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع وابطال سند رسمی پسرعموی خود و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت پسرعموی خود و شخصی که پدر شما ملک را از وی خریداری و وجوه را به حسابشان واریز نموده است مطرح نمایید