مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند آپارتمان

باسلام پدر بنده ملکی کلنگی را خریداری نمود و بعد از مدتی پروانه ساخت را از شهرداری اخذ نمود و شروع به ساخت را انجام داد بنده تصمیم گرفتم که ملک را به نام خودم ومادرم بزنم مراجعه کردم به دفتر اسناد رسمی و دو برگه تسویه به من داد یکی دارایی و دیگری شهرداری
شهرداری گفت ملک در حین ساخت قابل نقل و انتقال نیست و بنده رفتم دارایی ونامه تسویه را گرفتم وبردم دفترخانه و سند را به نام خودم ومادرم نمودم و پایان کار عملیات ساختمانی را به نام پدرم ثبت نمودم الان میخواهم به شهرداری مراجعه کنم جهت تفکیک سند اپارتمان و کپی سند پدرم هنوز روی پرونده شهرداری است آیا بنده میتوانم کپی سند به نام خودم ومادرم را بر روی پرونده بگذارم و اقدام به تفکیک سند اپارتمان کنم.

پاسخ ها :

تفکیک سند آپارتمان