مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با وکالتنامه

باسلام وعرض ارادت....بنده درپرند یک ملک غیرتحویلی خریداری کردم که دارای سندپنج برگی هست اما موقع سندزدن متوجه شدم که این ملک وکالتنامه ای هست یعنی نفراول که ازشرکت خریداری کرده موقع فروش باوکالتنامه فروش به نفردوم فروخته ونفردوم با یه وکالتنامه تفویض وکالت اون ملک روبه من فروخته میخواستم عاجزانه تقاضاکنم به سوالم خیلی دقیق پاسخ بدیدچون من همه زندگیم روفروختم تاتونستم پول این ملک روبدم یعنی همه سرمایه سی سال کارکردنم حالامیخوام بدونم ایا دراینده من بخاطرگرفتن سندبامشکل مواجه میشم من یه تفویض وکالت از نفرقبل دارم و یه مبایع نامه ودیگه هیچی دستم ندارم ایا درصورت فوت نفرات قبل وکالت باطل میشود وبامشکل مواجه میشم؟؟؟چه راهکاری وجودداره برای حل این ماجرا که من وارد دادگاه و شکایت نشوم....یه دنیا ممنونم از همه شما و خسته نباشید میگم.....درود برشما....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مبایعه نامه دارید مشکلی پیش نمیاد
بهتر است نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باطل نمی شود چون مورد وکالت انجام شد و شما ملک را خریداری کردید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جهت اطمینان با استفاده از وکالتنامه سند رسمی را هم انتقال دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نگران نباشید با همان وکالتنامه و مبایعه نامه ای که دارید مالکیت شما مستقر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خیر باطل نمی شود چون مورد وکالت انجام شده ابهام دارید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر باطل نمیشود
نیاز به مشاوره دارید تماس بگیزید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وکالت با فوت باطل خواهد
شد ولی چون شما مبایعه نامه دارید
مالک محسوب خواهید شد و شما باید در تعاونی سند خانه
را به نام خود انتقال بدهید و با وکالت نامه که دارید سند قطعی در دفترخانه تنظیم نمایید