مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی نظام وظیفه

با سلام و احترام
یه سئوال داشتم در خصوص معافیت پزشکی در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید:
بنده ساکن یکی از روستاهای محروم شمالغرب کشورهستم که در دی ماه 1373 ‌با مدرک دیپلم به خدمت سربازی اعزام و در مناطق عملیاتی شمالغرب کشور به مدت 24 ماه تمام خدمت کردم و در دیماه 1375 از خدمت ترخیص شدم در آن زمان به علت محروم بودن شهرستان و نبود امکان دسترسی به اطلاعات، از موارد معافیت پزشکی هیچ گونه اطلاعی نداشتم که در این خصوص اقدام کنم ولی اخیراً متوجه شدم که آنهاییکه پای پارانتزی دارند و اندازه دو زانوی آنها بیشتر از 10 سانتیمتر است از خدمت سربازی معاف دائم هستند با اینکه اندازه فاصله دو زانوی بنده حدود 12 سانتیمتر است ولی مسئولان نظام وظیفه شهرستان، بنده را بدون اینکه به پزشک معرفی کنند به ناحق ‌به خدمت سربازی آنهم در مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اعزام کردند و موجب هدر رفت عمر و جوانی بنده شده اند لازم به توضیح است که مطابق قانون نظام وظیفه و همچنین آیین نامه اجرایی معافیت پزشکی، کلیه مشمولان قبل از اعزام باید توسط پزشک مورد اعتماد نظام وظیفه، معاینه و بعد از تایید پزشک معتمد، مشمولان به خدمت اعزام شوند ولی چنین معاینه ایی از بنده بعمل نیامده است. عده ای می گویند که باید بنده قبل از اعزام موضوع را به نظام وظیفه می گفتم تا نظام وظیفه در خصوص معافیت پزشکی بنده اقدام کنه ولی بنده هیچ گونه از موارد معافیت پزشکی و اینکه پای پارانتزی چیست و اینکه این نقص از موارد معافیت پزشکی است نمی دانستم که در این خصوص اقدام کنم. لازم به توضیح است که بنده 6ماه بعد از ترخیص از خدمت، در کنکور سازمان سنجش با رتبه عالی برای بورسیه پزشکی ارتش معرفی شدم ولی با اینکه تمامی معاینات سخت پزشکی ارتش را پشت سر گذاشتم ولی به خاطر پای پارنتزی بنده را رد کردند.
سئوالی که از سروران عزیزم دارم این است که من می توانم نسبت به این ظلم و ستمی که مسئولان نظام وظیفه بر سر بنده آورده اند اعتراض کنم و خواستار جبران خسارت وارده شوم یا اینکه باید بیخیال شوم؟ ممنون

پاسخ ها :

معافیت پزشکی نظام وظیفه سربازی