مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق و ازدواج

سلام علیکم من با خانمی ازدواج دوم کردم که از شوهر قبلی یک فرزند داشته و اسم اون در شناسنامه خانومم ثبت شده ولی ازدواجشون را محضری نکردند حالا سوال این است که سوال 1 چگونه از شوهر قبلی خود ثبت طلاق نمایند سوال 2 و من نیز با ایشان از سال 80 ازدواج دائم نمودم ولی ثبت محضری نکردم لطفاً راهنمایی بفرمایید چگونه ثبت محضری نمایم با تشکر از راهنمایی و مساعدت شما بزرگواران

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا باید تقاضای ثبت ازدواج محضری علیه شوهر مطرح کنند سپس جهت طلاق اقدام نمایند اگر طلاق نگرفته اند چطور شما با ایشان ازدواج نموده اید ؟سوال شما مبهم است بهتر است از طریق پنل مشاوره تلفنی سامانه دادراه در تماس باشید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

عدم اقدام برای ثبت محضری ازدواج جرم محسوب میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا صیغه موقت بوده و در صیغه موقت طلاق نداریم بلکه مدت باید بذل بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام عدم اقدام برای ثبت محضری ازدواج جرم محسوب میشود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم اقدام برای ثبت محضری در ازدواج دائم جرم محسوب میشود.