مشاوره حقوقی رایگان - فوت در حین انجام وظیفه ، شهادت محسوب میشود؟؟

سلام
پدر بنده در سال 69 نظامی ارتش بودند و در حین انجام وظیفه در خودرو نظامی تصادف و فوت میکنند،کمیسیون محل خدمت ایشان رو طبق ماده 119 قانون آجا ، فوت در حین وظیفه تشخیص میدهد.خانواده بنده هم تا به امروز حرکتی به عنوان اعتراض نداشته اند.
سوال اینجاست در حال حاضر بنده میتونم اعتراضی نسبت به نظر کمیسیون داشته باشم و ادعای رای حداقل در “حکم شهید” داشته باشم،متشکرم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بررسی شود و شرایط خاص خود را دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بلکه مربوط به روابط درون سازمانی واداری محسوب می شود لذا بهتر است از ارگان مربوطه جویا شوید