مشاوره حقوقی رایگان - ثمن اعیان

سلام پدرم سال 68 فوت شدند ارثیه که خانه ویلایی بود بین وراث تقسیم شد و همه وراث سهمشون رو فروختند غیر از من و خواهرم ازونجای که پدرم زن دوم داشت ثمن اعیان بهش میرسید ولی سهمی که به ما داده شد فقط عرصه یا همان زمین بود و ساختی در کار نبود الان که ما میخواییم سند مجزا و شش دانگی بگیریم چون سند مشاع است ثبت احوال میگوید باید زن پدرتون امضا کند و سهم خودش را میخواهد چه باید کرد در صورتی که اعیان این خونه سهم دیگر برادر و خوهرا بوده و سهم ما عرصه زمین بوده

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید همه سهم یک هشتم نامادری را بدهند. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید