مشاوره حقوقی رایگان - سلام شکایت از موسسه اعزام دانشجو

پسرم برای... روسیه اقدام کرد ترم اول بعلت کرونا آنلاین بوده ترم دوم حضوری است برای همه همکلاسی هاش دعوت نامه آمده برای او نیامده از موسسه علت را می پرسیم میگه فرم دعوتنامه را پر نکرده اما تمامی همکلاسی هاش ازان دارند موسسه تمامی کارهایشان را انجام داده این کم کاری موسسه باعث شده کار پسرم دو ماه به تاخیر بیفته کلاس های ترم دومش به هم بخوره الان من چیکار میتونم انجام بدهم آیا میتوانم شکایت بکنم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام اگر ثابت کنید ورود خسارت ناشی از عدم انجام اقدامات موسسه ست قاعدتا بله میشه