مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه اعزام دانشجو

سلام. با یک دفتر اعزام دانشجو به ترکیه قرارداد بستیم برای ترکیه. برای ثبت نام در مؤسسه ای در ترکیه شخصی رو معرفی کردند که اسمش در قرارداد ذکر نشده بود و با ارسال پیام صوتی معرفیش کردند. اون آقا مبلغی بیشتر از دو برابر شهریه از ما گرفته و با اتلاف وقت زیاد ثبت نام کردند. پول از طریق شبا به حساب او که در ترکیه بود ریخته شد.
بعد از رفتن به ترکیه و مراجعه به موسسه فهمیدیم که فرمی که اون از طرف موسسه فرستاده جعلی بوده. یعنی روی سر برگ موسسه جعل کرده. بعد از تماس با دفتر اعزام ابتدا پذیرفتند که اون شخص متقلب هست اما بعد وکیل مرکز مدتی بین ما و اون آقا در ترکیه واسطه شد ولی بعد گفت یا همه مدارکی که داریم رو بهش بدیم یا ادعا میکنه که‌ اصلا اون شخص رو به ما معرفی نکرده‌ اند و ربطی به اونا نداره. (پیامهای صوتی وکیل موجوده).
از اون به بعد هم دیگه تماس‌های مارو جواب نمیده. مبلغ مورد اختلاف حدود 60 میلیون تومان هست. من نمیدونم به کجا و چطور شکایت کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

علیه موسسه و شخص مزبور شکایت کلاهبرداری از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این موضوع می‌تواند از مصادیق کلاهبرداری تلقی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود میتواند از مصادیق کلاهبرداری باشد