مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن زن و فرزند توسط پدر و همسر

سلام. من دیروز تازه رفتم تو 17سالگی و پدرم تو روز تولدم میخواست من رو از خونه بیرون کنه اون جز یه مقدار غذا و لباسی که بتونم باهاش زنده بمونم هیچی بهم نداده و هرچی بهش میگم که بهم خرجی بده بهم نمیده جز اینکه هیچی بهم نمیده تازه میخواد حق تحصیلم ازم بگیره 4،5تا کاسکو خریده به قیمت خیلی زیاد و فقط بخاطر خوشجالی دل خودش و بهترین چیزها ماشین خونه همه چیز رو واسه خودش تهیه کرده جوری که مددم بکر میکنن من هیچی تو زندگیم کم ندارم و همیشه جلوی مردم خودش رو خوب جلوه میده و منو تهدید میکنه که میکشمت و امروزم میگه اگه تا عصر خونه باشی میکشمت چاقو میکنم شکمت هیچ احساساتی نسبت به من نداره مادرمو میزنه و امروز حتی میخواست خفم کنه که مادرم جلوشو گرفت انگشت پاهاش شکست مسئولیت بچه هاشو قبول نمیکنه حتی زنش بهش خرجی نمیده و الان میگه برین از تونه من گم شین حتی خواهر کوچیک ترمم میزنه نمیدونم واقعا چیکار کنم اگه میشه بهم بگین که چجوری میشه حقمو بگیرم و شکایت کنم¿¡

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر تمکن مالی دارد ونفقه نمی دهد می توانید بابت نفقه شکایت نماییداگر بدرفتاری می کند بااورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید.مادر اگرمورد ضرب وجرح قرار می گیرد می تواند با صورت جلسه کلانتری ونامه پزشکی قانونی وسایر ادله بابت ان شکایت نماید ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید