مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام من‌ یه پسر 16 ساله هستم که هم توی درسام موفق بودم هم تابستونا میرم کمک بابام سرکارش گاهی اوقات مثلا ماهی یه بار در حد خونریزی از سر صورتم منو کتک میزنه جوری که فرمون خونی میشه و دیگ نمیتونم تکون بخورم و همچنین من میدونم پای یه خانم دیگ تو زندگیش هست من فقط نمیخوام میرم پیش دوستام صورتم کبود باشه که از خجالتم بگم خوردم زمین همیشه تحقیر فوش‌هایی که اصلا در حدش نیس میگه مقایسه میکنه با بقیه یه بار بیرون انداخته از خونه بارها خواستم جلوش وایسم ولی احترامش نگهش داشتم اگه من بخوام طلاق مادرم بگیرم جدا شیم ازش چقدر وقت میخواد چقدر باید هزینه کنم که سریع تر جدا شم امنیت جانی ندارم لطفا سریع جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون اگر قصد طلاق دارد باید مهریه و نفقه خود را مطالبه کند البته اگر در منزل پدرت باشه نفقه قابل مطالبه نیست .
مادرتون برای طلاق باید دلیل داشته باشه و دادگاه بدون دلیل با درخواست طلاق مادرتون موافقت نمی کند. مادرتون فعلا می تواند از طریق مهریه به پدرتون فشار بسیار تا راضی به طلاق بشه.
اگر مدارک دارید زن گرفته می توانید به استناد آن دا‌دخواست طلاق بدهید.
شما جهت پیگیری کار خود می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید با تماس تلفنی با اورژانس اجتماعی 123 کمک بگیرید و اگر باز هم درگیری و ضرب و شتم رخ داد حتما به پزشک مراجعه و صورت جلسه 110 را ضمیمه کنید تا بتوانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید طلاق مادرتان را بگیرید مادرتان خودش باید اقدام کند و باید دلیل بیاورد که شرایط زندگی با پدر شما غیر قابل تحمل هست و البته مهریه و حقوق مالی خود را تقاضا کند وشما هم میتوانید بابت کمک و راهنمایی با 123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید واگر مادرتان میخواهد طلاق بگیرد باید دادخواست مهریه و نفقه را مطرح کند یا عسر وحرج خود را اثبات نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت طلاق باید مادرتان اقدام کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدر شما بازن دیگری به طور موقت ازدواجم نموده باشد امکان طلاق برای مادر شما وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
شماره123