مشاوره حقوقی رایگان - شکایت نامه

سلام وکلای عزیز خسته نباشید

ببخشید من 9 ماه پیش رانم شکست بعدش عمل کردم پلاتین گذاشتن تو پام ولی هنوز جوش نخورده تا اینکه چند روز پیش عکس پام رو نشون متخصص دادم گفتش که استخوان پات فاصل داره از هم و نچسبیده که جوش بخوره گفتش که دکترت بد عملت کرده باید دوباره عمل کنی،،،الان من میتونم از دکتر شکایت کنم؟و چجوری باید ثابت کنم که بد عملم کرده و نیاز به عمل مجدد دارم؟؟
لطفا توجیهم کنید ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادسرا شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات قصور پزشکی می توانید خسارت خود را دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید در دادسرای جرائم
پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید و
درخواست پزشکی قانونی نمایید و مدارک خود را ارائه بدهید
مشخص خواهد شد