مشاوره حقوقی رایگان - موضوع فسخ ماشین

با سلام پدر اینجانب یک ماشین سمند در تاریخ بیست دیماه خریداری نموده ام فروشنده بدون اینکه با هم برویم ماشین را قیمت کنیم یکی یا دوروز قبلش رفته ماشین را قیمت کرده و روز فروش امده گفته این ماشین اینقدر قیمت خورده است و بعد طی توافق و بعد کسر مبلغی را به عنوان قیمت توافق شده است و بعد مقدار پول پرداخت شده و مقدار جزیی از ان باقی مانده است. که توافق شد بعدا پرداخت شود و بعد فروشنده فقط به اینکه در قولنامه دستی اشاره کرده که ماشین تغیر رنگ شده و نامه راهنمایی و رارنندگی دارد وبه عیب های ماشین دیگر ذکر نکرده و گفته ماشین سالم می باشد و ذکر کرده که ماشین با رضایت طرفین خریداری و فروخته شده است و ذکر نموده که خلافی ماشین تا قبل تاریخ فروش بر عهده فروشنده می باشد و بعد از این بر عهده خریدار می باشد و شهود ها امضا کردند. و معامله تمام شد .سوال من این است که شخص بنده ماشین را بعد چند روز برای اولین بار دیده ام و دیدم اصلا ماشین دارای عیب های خیلی زیادی می باشد که عیب اصلی ان موتور سوختگی و ترک خوردگی در ستون های ماشین و به عبارتی چپی بودن ماشین می باشد و مواردی دیگر شامل کم کردن روغن و چند مورد دیگر می باشد این مورد را به تماس تلفنی به فروشنده اعلام نمودم و خواستار فسخ شدم که فروشنده اعلام نموده شما حق فسخ تا 24 ساعت داشتی و فسخ نمی کنم در صورتی که ایشان در قولنامه هیچ اشاره ای به مدت حق فسخ اشاره ننموده است و در قول نامه هیچ اشاره ای به روز تویض پلاک خودرو و محظر و شرایط انتقال بنام زدن ماشین اشاره ای نشده است می خواستم بپرسم می شود راهنمایی کنید چگونه میتوانم موضوع رااز طریق حقوقی پیگیری نماییم.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بستگی به شرایط میتوانید ازخیارعیب یاغبن استفاده ومعامله رافسخ یاخسارت بگیرید.بهتراست به وکیل مراجعه کنید