مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام.از پدربزرگم زمین زراعی درسطح5هکتار بین دوپسرش به ارث رسیده ولی عمویم با استفاده ازماده 147 ثبت باجعل بنام خود زده است حالا تکليف ما که وارثان پدرمان هستیم چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید نسبت به ابطال آن در صورت داشتن مدارک اقدام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست ابطال سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر شما مالک باشد امکان ابطال سند وجود خواهد داشت و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را اقامه نمایید و سپس با توجه به مستندات و مدارک شما ، دادخواست مناسب اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل و مدارکی بر جعل دارید می توانید نسبت به اعتراض به رای کمیسیون 147 و بطلان سند ایشان اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابطال سند را بر اساس دلایل و مدارک دادخواست کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست ابطال سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نموده و سند را ابطال نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام نسبت به ابطال سند از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر جعل اتفاق افتاده است هم شکایت جعل و هم دادخواست ابطال سند را طرح نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام لطفا از طریق مشاوره ی تلفنی یا حضوری اقدام فرمایید تا مدارک شما بررسی شود اگر مدارک مورد قبول باشد ابطال سند 147 میتوانید بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید جعل را اثبات کنید .طرح دعوا کنید تاارجاع به کارشناس شود.