مشاوره حقوقی رایگان - جریمه برق ماینر

سلام.
من به مدت سه ماه در خانه از پشت کنتور برق گرفتم و 4 عدد ماینر گذاشتم که 20 آمپر برق مصرف میکرد .آمدن وارد خانه شدن و دستگاه ها رو کلانتری برد و ارجاع داد به تعزیرات و الان اداره برق به مبلغ 65 میلیون تومان جریمه کرده (اول 2 سال زدن و 130 میلیون جریمه کرده بود) میگم چرا 65 میلیون میگه ما کاری نداریم از هرکی ماینر بگیریم حداقل 1 سال پول برق رو میگیرم میگم کدوم قانون!! میگه همینی که هست. تازه میگه لطف کردیم تا چهار سال هم جریمه میکنیم. در اداره برق جریمه انشعاب غیرقانونی رو دادم، یه جریمه دیگه هم دادم حدود 6 میلیون دادم.. بنده فاکتور خرید دستگاه رو دارم برگه صنعت معدن که این دستگاه قانونی وارد شده.. من سوالم چند مورد
1- ایا میشه قانونی شکایت کرد و مدارک ارائه داد و پیگیری کرد که 3 ماه دستگاه روشن بوده؟ (خود اداره برق دیگه نمیشه ، چون همین 1 سال هم با کلی اشنا پیدا کردن مدیرکل استان دستور داد 1 سال بشه)
2-یه مورد دیگه اینکه اداره برق منو خیلی ترسوندن بابت این موضوع که اگر شکایت کنی دولت سهم خودش رو هم میگیره!! چنین موردی هست؟ اگر هست چقدر تقریبا سهم دولت؟!
3- اداره برق نوشته 6 دستگاه، و پرونده سازی کرده!! فاکتور خرید بنده 4 دستگاه. صورت جلسه صنعت معدن هم 4 دستگاه
اداره برق میگه سیستم ارجاع داده 6 دستگاه! این تو این مورد هم میشه تو شکایت اصلی مطرح کرد؟!
4-بر اساس 3 ماه حدودا جریمه بنده با 6 دستگاه میشه 15 تا 20 میلیون و با 4 دستگاه میشه 10 تا 15 میلیون، با توجه به این موارد ارزش این را دارد که من شکایت کنم؟!
5- 65 میلیون برام 5 قسط کردن، من کلا 5 میلیون حقوق میگیرم.. قسط اول چند روز پیش دادم اونم طلا های زنم رو فروختیم.. منی که 5 میلیون حقوق میگیرم چرا باید قسط 3 برابر حقوقم بدم؟!!!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرسشهای خود را کوتاه مطرح نمایید نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صلاحیت اداره برق است از طریق شرکت برق پیگیری کنید