مشاوره حقوقی رایگان - دیه

دو و نيم درصد ديه كامل بابت جراحت موضحه مچ دست راست و 33/13 ديه كامل (چهار پنجم از يك سوم از يك دوم)
بابت خردشدگي استخوان زند اسفل ساعد دست راست ونيز پرداخت 33/13 درصد ديه كامل بابت خردشدگي زند اعالء
ساعد دست راست كه بدون عيب التيام يافته و نيز دو درصد ديه كامل بابت پارگي تاندونها و اعصاب مچ دست راست و
بيست و پنج درصد ديه كامل بابت آسيب عصب اولنار و آسيب عروق و نسوج مچ دست راست منجر به محدوديت شديد
حركتي مچ و انگشتان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه کامل 4 میلیون و 800 هزار تومان می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی مشخص و اجرای احکام محاسبه میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوالتان را بیان نکردید می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هر یک درصد دیه چهار میلیون و هشتصد هزار تومان است حساب نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پزشکی قانونی تعیین و اجرای احکام محاسبه میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد