مشاوره حقوقی رایگان - شعبه پنج اجرای احکام دیوان عدالت اداری

با سلام : اجرای حکم بنده در شعبه پنج دیوان عدالت اداری از سال 93 طول کشیده و محکوم علیه پرونده ( سپاه عاشورا در تبریز) حکم را اجرا نمی کند. اجرای احکام پس از ارسال ابلاغیه در سه نوبت ، از سال 97 تابحال 11 نوبت سریالی با عنوان ،( درتاریخ فلان وقت نظارت به لحاظ تجدید وقت جهت اعمال ماده 111 قانون ایین دادرسی دیوان عدالت اداری تجدید و برای فلان تاریخ ثبت گردید ) قید نموده و همینطور سریال ادامه دار و پایانی ندارد . 7 سال تمام اطاله دادرسی و هنوز نتیجه ای نداشته . و ضمنا موضوع شکایت معرفی به کمیسیون پزشکی جهت تعیین درصد جانبازی به لحاظ مجروحیت در جبهه در سال 65 است خواهشمند است راهنمایی فرمایید و ایا وکیل میتواند دادنامه را اجرایی کند ؟ وآیا حق الوکاله از محکوم علیه قابل دریافت است یا خیر ؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه اقدام کنید مسلما وکیل بهتر میتثاند پیگیری کند