مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

باسلام و احترام محضر وکلا و کارشناسان گرانقدر
احتراما
دادخواست مطالبه زمین به اضافه هزينه دادرسي وکیل و کارشناسی تقديم کرده ام
متعاقبا وکیل انتخاب و با وکیل بابت حق الوکاله فرضا 40 درصد محکوم به توافق کردیم وکیل اعلام وکالت به میزان تمبر معمولی نموده است
در آخر کار حکم محکومیت صادر و مطالعه حق الوکاله وهزینه دادرسي وکارشناسی از محکوم علیه
حالا وکیل استحقاق دریافت کدام یک را دارد
40 درصد توافق شده یا آن میزان که تمبرمالیاتی باطل نموده است و تکلیف محکوم علیه دراین رابطه چیست و درآخر آیا درصورت پرداخت 40 درصد از ناحیه بنده میتوانم همان 40 درصد از محکوم علیه مطالبه کنم یا خیر
ممنون وسپاسگزارم