مشاوره حقوقی رایگان - افراز زمین کشاورزی مشاع

با عرض سلام و ادب
دوستان زمینی هست متعلق به سه برادر و فاقد سند که به 24 قطعه نقشه برداری شده و ما و عده ای دیگر تعدادی پلاک از این سه برادر خریداری کرده ایم حال که میخواهیم تفکیک کنیم یکی از برادران زمینی در جای دیگر را بهانه کرده که من در فلان زمین کمتر از حقم برداشته ام لذا خاطر به امضا جهت تفکیک این ملک نمیشود و مانع خریدارن برای رفتن روی زمین های خود میشود و جلوی کار ما را در زمین میگیرد ضمنا زمین در حریم شهر صدراست بفرمائید اساتید چطور ما میتوانیم این زمین را تفکیک و افراز کنیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

البته نفرمودید که اولا هر سه برادر مبایعه نامه شما را امضاء کرده اند یا خیر ونفرمودید که تقسیم زمین با اجازه مراجع دیضلاح بوده یا نه؟ اگر کاربری زمین کشاورزی است حق خرد کردن زمین را نداشته اند اما میتوانید سند مشاعی بگیرید با دادخواست الزام به سند، توضیح بیشتر تلفنی یا حضوری