مشاوره حقوقی رایگان - حکم ماموریت و هزینه های مربوطه

باسلام و خسته نباشید
بنده بعنوان مسئول شعبه بانکی بعلت قصد سوی استفاده مالی یکی از کارکنان باتهام اهمال و تفریط منجر به تضییع اموال دولتی و بعنوان شخص ذی سمت و ذیربط جهت ادای توضیحات و دفاع از اتهام وارده مجبور به حضور در جلسات دادگاهی خارج از استان و تحمل هزینه های ایاب و ذهاب و خوراک و ...گشته ام و در نهایت نیز بحکم دادگاه تجدید نظر تبرئه گشته ام .
لیکن کارگزینی اداره متبوع علی رغم معاضدت کامل حقوقی بانک مربوطه در تمامی جلسات دادگاهی ، متاسفانه برای هیچکدام از جلسات دادگاهی حکم ماموریت صادر نکرده و هیچ هزینه ای را تقبل نمینماید و بنده با مرخصی استحقاقی و هزینه شخصی خودم در جلسات حاضر گشته ام .
سوال اینکه علی رغم عدم دخالت و همدستی و شراکت اینجانب در سوی نیت کارمند خاطی ، صرفا بدلیل ذی سمت و ذیربط بودن بعنوان مسئول شعبه در دادگاه حاضر گشته و تبرئه شده ام ،آیا کارگزینی مربوطه نمی بایست احکام ماموریت صادر کرده و هزینه های مسئول شعبه خودرا تقبل مینمود ؟
لطفا شفاف رهنمود فرمایید که قابل مطالبه هست یا خیر ؟
بینهایت متشکرم

پاسخ ها :

حکم ماموریت