مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ماموریت کارکنان رسمی

بنده 7 سال پیش از یک سازمان دولتی در استان به ستاد مرکزی در تهران منتقل شدم همان زمان به من اعلام شد که انتقال قطعی انجام شده و پست سازمانی ستادی و پرداخت حقوق و مزایا ،پرداخت بیمه و بازنشستگی از طریق تهران انجام می‌شود و هر سال هم حکم کارگزینی بدون درج مامور به بنده داده شده الان بعد 7 سال اعلام کردن که مامور هستم آیا این موضوع تخلف دستگاه مقصد نمی باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید