مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم ماموریت تحصیلی

با سلام و تشکر از سایت خوبتون بنده پزشک در حال تحصیل تخصص هستم که در موقع ثبت نام دانشگاه ، به مدت 7 سال سابقه استخدام رسمی در سازمان تامین اجتماعی داشتم ، و الان سه سال هم میگذرد که در واقع 10 سال سابقه کار دارم ، با توجه به اینکه در ابتدای ورود شرط ثبت نام بنده سپردن تعهد محضری به وزارت بهداشت جهت گذراندن دو سال طرح تخصص بود ، و با توجه به اینکه مکررا اعلام کردم که من برای ماموریت تحصیلی از سازمان خودم اقدام کرده ام و چند ماه بعد نامه ماموریت می آید ، من را مجبور کردند که تعهد محضری وزارت بهداشت را امضا کنم. حال اینکه حکم ماموریت بنده یسال و نیم بعد اومد و دانشگاه نپذیرفت ، و در حال حاضر نامه ای از تامین اجتماعی برای بنده ارسال شده که اگر دانشگاه و وزارت بهداشت تعهد تو رو لغو نکنند ، ما هم ماموریتت رو لغو میکنیم و در مسیر اخراج از سازمان قرار میگیری، حالا میخواستم بدونم که باید چکار کنم ؟ و آیا اینکار قانونی هست که بعد از گذشت سه سال از تحصیل بنده ماموریت آموزشی ام رو لغو کنند ؟
لطفاوکیل خبره در امور استخدامی و اداری در تهران اگر ممکنه معرفی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق سایت یکی از همکاران را انتخاب کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام آقای دکتر من وکیل پایه یک و سرهنگ بازنشسته ارتش علی کشاورز هستم زنگ بزنید آدرس بدهید تا من بیام مطب یا دفترتان یا شما تشریف بیارید دفتر من