مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. بنده به مدت پنج سال هست که ازدواج کرده ام و از همان اول اختلافاتی بین من و همسرم و خانواده هامون بود. سه سال پیش موقعی که باردار بودم از طرف همسرم با ضرب و شتم و فحاشی از منزل بیرون رانده شدم و به مدت هشت ماه تا زمانی که بچه به دنیا بیاد اونجا بودم بدون اینکه ریالی از جانب همسرم پرداخت شود. من در همان دوران بارداری یک سرویس طلایی که کادوی سر عقد از طرف او به من بود را فروختم و صرف هزینه های دکتر و ازمایشگاه و درمان کرده ام. حالا او دادخواست استرداد طلا داده. چه دفاعی از خودم داشته باشم تا محکوم نشوم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

طلای هدیه از طرف زوج تا زمانی که باقی باشد قابل استرداد است همین که ثابت کنید فروختید کافیه و محکوم نمیشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعلام کنید انها را فروختید و خرج کردید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام سرویس طلا بعنوان هدیه تلقی می شود واینکه درحال حاضر سرویس موجود نیست قابل اثبات نمی باشد.ابتدا باید اثبات هبه شود ودرصورت داشتن شرایط قانونی ازهبه رجوع کنند پیشنهاد می شود از طریق سایت با یکی از وکلا مشاوره تلفنی اقدام تا دقیق راهنمایی شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با فروش عین موهوبه امکان رجوع نمی باشد ،نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید انکار کنید و اعلام کنید که طلا دست شما نیست و یا اینکه این واقعیت را اعلام کنید و مدارک ارائه دهید که طلا را فروخته اید که در دو حال قابل استرداد نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طلا در زمان ازدواج به شما هبه شده است و با توجه به فروش طلا ، طلا قابل استرداد نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دو حالت می‌توانید دفاع نمایید این سرویس هبه معوض بوده وعوض ان در قبال عقد نکاح داده شده است مضافا اینکه هبه مذکور در حال حاضر وجود ندارد وفروخته وهزینه درمان شدت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هرچند مصوبه ستاد ملی کرونا بر مبنای تمدید قراردادهای سابق می باشد ولی اگر مستاجر به تعهدات قراردادی خود پایبند نبوده یا نیاز شخصی شما احراز شود می توانید تقاضای تخلیه مستاجر را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بفرمایید قبلا فروش رفته است بحث استرداد منتفی میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند ضمن اینکه اگر هدیه به شما بوده باید رجوع به هبه مطرح شود که با فروختنش موضوع منتفی است .

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

معمولا طلاهایی که به عنوان هدیه داده شده قابل استرداد نیست و بعید است چنین حکمی صادر شود ضمن آنکه شما میتوانید درخواست نفقه کنید و هزینه های درمان را مطالبه کنید ، هم کیفری شکایت نفقه کنید و هم حقوقی دادخواست مطالبه نفقه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلا جان متعلق به شماست و هبه شده است . بگویید به دلیل نیتز مالی ان را فروخته ام. هیچ مشکلی نیست. حتی می‌توانید از همسرتان بابت عدم پرداخت نفقه دادخواست دهید . اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا راهنمایی شوید