مشاوره حقوقی رایگان - واحد خالی در ساختمان شارژ پرداخت نمیکند

با سلام .یک واحدخالی در ساختمانی که من سکونت دارم حق شارژ پرداخت نمیکند
بنده جدیدا مدیر ساختمان شدم .ساکنین از من خواستار برخورد قانونی با مالک واحد خالی شده اند و میگویند اگر این واحد شارژ پرداخت نکند ما هم پرداخت نمیکنیم .ایا از نظر قانونی بنده میتوانم با شکایت از مالک واحد مذکور حق شارژ رو مطالبه کنم
لازم به ذکر است الان 7 ماه هست که حق شارژ پرداخت نکرده ..ضمنا فرزند مالک هر چند روزی سری به واحدشون میزند ..با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
واحد خالی نیز باید شارژ پرداخت کنه و می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طبق قانون تملک آپارتمان ها حتی واحد خالی موظف است شارژ را پرداخت نماید و مدیر می تواند شکایت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما یک اظهار نامه با ریز بدهی برای ایشان بفرستید اگر اقدامی نکرد خدمات عمومی و اب و گاز مشترک را قطع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه ارسال و مراتب را اخطار دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل بررسی است و این امکان وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه شارژ بر عهده تمام مالکین و متصرفین و کلیه اشخاصی که چه از واحد استفاده می نمایند و چنین نمی نمایند مشمول آن خواهند بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و سپس صورتجلسه تنظیم کنید و بعد دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید