مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت برادر دختر جهت ازدواج

سلام حدود دو ماه پیش از خانواده ی همکارم که پیشم کار میکنه خواستگاری کردیم همه قبول کردن و بله رو‌ دادن حتی برادر دختر که باهام کار میکرد موافق بود و خودش موضوع رو با خانوادش مطرح کرد و کلی تعریف تمجید از بنده کرده یه مدتی با دختر در ارتباط بودم به هم علاقه مند شدیم البته اینم بگم دختر خانواده مطلقه و دارای دو فرزند است الان همه راضی اند برادر دختر جوابی نمیده فراریه از خانوادم حتی از من مدام میگه صبر کنید بدون هیچ دلیلی و بهانه های بیخودی و مدام دختر رو اذیت میکنن میخواستم ببینم اگر بدون اجازه برادر عقد کنیم مشکلی به وجود میاد؟نهایتش چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نیاز به اذن برادر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خانم مطلقه هستند و برای ازدواج نیاز به اجازه هیچکس ندارند/

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به رضایت برادر نیست و می توانید عقد کنید و هیچ کسی نمی تواند مانع شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانم مطلقه باشد نیاز به اذن پدر هم ندارد وبرادر که در هیچ شرایطی نمیتواند مانع شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برادر کاره ای نیس.ودخترخودش تصمیم گیرنده میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انجه ملاک است برای سردفتر اذن ولی یعنی پدر یا جد پدری و لا غیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. دختر غیر باکره نیاز به اجازه کسی برای ازدواج ندارد