مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تعویض پلاک

سلام من از پسرخاله خودم خودرو 405 بدون قرارداد خریدم و فقط ایشون به من وکالت نامه تعویض پلاک داده پول خودرو رو
«20میلیون نقد » و مابقی رو به دلیل مشکل بانکی که داشتن کارت عابربانک خودم رو دادم بعداز دوماه از من درخواست امانت خودرو رو کرد ماهم قبول کردیم.
((روز امانت خودرو با روز تعویض پلاک یکیست))
بعد از چند روز که قرار اوردن ماشین بود بهانه های برای تحویل اورد .
ما هم برای اینکه کارمون به دادگاه نکشه اشخاصی رو برای گرفتن ماشین در جریان گذاشتیم که ماشین رو بمون بده بعداز 10روز
فهمیدیم که ماشین رو نمیده وبعد از 1هفته هم وکالت نامه رو باطل کردن.
قرارمون این شد که پول ماشین رو پس بده بنابه دلایلی گفت نمیتونم برم بانک که بفرستم پول رو روزانه 10میلیون کارت به کارت میکنم بعد گذشت 20 روز به ما 70 تومن داده و الان 10روزه که پول نداده ،تنها راه ارتباطمونم فقط تلفنی حرف زدنه معمولا یا جواب نمیده یا میگه باشه یه ساعت دیگه میفرستم بعدشم یا خاموش میکنه یا جواب نمیده ..!
_آیا به دلیل نداشتن قولنامه برای اثبات مسئله میتونم از ایشون شکایت کنم و پولم پس بگیرم ...؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به توضیحات شما ، جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی ، نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود