مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه دار جزو اراضی ملی و فضای سبز

سلام بر وکلای گرامی . من و برادرم یه زمین از پدرم به ارث بردیم که حدود 35سال پیش خریدیم حالا میخایم بفروشیمش هربار خریدار پیدا میشه به محض اینکه میگیم مشکل شهرداری داره منصرف میشن چند بار هم به شهرداری اقدام کردیم ولی هیچ جوابگو نیستن لطفا به راهکار بهمون بگید. آیا از شهرداری شکایت کنیم به نتیجه ای میرسه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین شما جز اراضی ملی
است امکان این که ،ذ زمین جز مستثنیات قرار بگیرد وجود خواهد داشت و شما باید دادخواست به طرفیت اداره منابع طبیعی مطرح نمایید
و اقامه دعوا در مورد اراضی منابع
طبیعی ، کار تخصصی خواهد بود و حتما با یک وکیل مشورت نمایید و نتیجه خواهید گرفت