مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مطالبه وجه

با سلام و وقت بخیر
من یک قرارداد پیمانکاری با کارفرمای خصوصی داشتم که کارفرما در اخر کار صورتجلسه ای برای بدهی خودش با من تنظیم کرد که مبلغی مشخص به من بدهکار هست بخشی را داده و مابقی را میگه ندارم . در حال حاضر یکسال گذشته و کارفرما نسبت به تسویه بدهی اقدام نکرده و پاسخگوی تلفنها نیست .
سوال من اینه ایا میشه صورتجلسه بدهی که کارفرما امضا کرده و مبلغ بدهی مشخص شده رو ببرم و شکایت کنم و مستقیم و از طریق اجراییات دادگاه حکم براش صادر بشه یا باید مثل شکایتهای معمولی قراردادمون و منظمات داخلش ارسال بشه و اول قاضی مدارک رو بررسی کنه و حکم بده و بعد بره اجراییات؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست
باید دا‌دخواست بدهید