مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل

سلام خدمت وکلا
من در درخواست مهریه زنم در دادگاه وکیل ایشان گفتند من باید هزینه وکیل خانم هم بدم در اولین جلسه دادگاه منم واقعیتش کرونا داشتم حالم خوب نبود و امضاء کردم حالا بعداً من برای هزینه وکیل ایشان محکوم میشوم که هزینه وکیل ایشان را پرداخت کنم یا نه ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جای نگرانی نیست حق الوکاله طبق تعرفه باید پرداخت بشه که مبلغ ناچیزی است و شما می توانید بعد از صدور حکم مهریه می توانید دادخواست اعسار بدهید.