مشاوره حقوقی رایگان - شرط داوری در قرارداد

شهرداری جهت اجاره بیلبوردها قراردادی با کانون تبلیغاتی... منعقد می‌کند در یکی از بندهای قرارداد شرط می‌شود در صورت بروز اختلاف موضوع از طریق داوری حل و فصل خواهد شد، پس از انعقاد قرارداد، شهرداری از انجام تعهد مبنی بر تحویل بیلبورد به کانون خودداری می کند.
اینجا باتوجه به وجود شرط داوری آیا دادگاه می‌تواند به دعوی رسیدگی کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر داور مشخص نشده دادخواست تعیین داور بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر داور مشخص نشده دادخواست تعیین داور بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر با توجه به شرط داوری ابتدا باید داور نظر و بر اساس نظر داوری اجراییه صادر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید داوری شود دادگاه صالح نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابتدا باید درخواست داوری انجام بشود و سپس به دادگاه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر منحصر به یک خانه باشد جز مستثنیات دین می باشد
خودرو قابل توقیف است
شرط تنصیف اگر امضا شده باشد تا نصف اموال بعد از ازدواج قابل اقدام است

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

خیر دادگاه صلاحیتی ندارد، می‌بایست از طریق دادگاه درخواست نصب داور نمایید