مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی مدیران بدون سهم

من عضو هیئت مدیره صوری یک شرکت سهامی خاص می باشم .. با توجه به بدهی مالیاتی حساب من بسته شده .. متوجه شدم که سهم من در اساسنامه شرکت صفر است ..اما در اداره مالیاتی 5 درصد ذکر شده ... ایا می توانم از معافیت مالیاتی استفاده کنم
باسپاس از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون شما و
سایر اعضا هیات مدیره مسئولیت تضامنی خواهید داشت و مسئولیت پرداخت تمام بدهی های
شرکت و بدهی های مالیاتی بر عهده مدیر عامل و شما میباشد حتی اگر طبق قرارداد جداگانه ذکر شده باشد که شما هیچ مسئولیتی نسبت به بدهی های شرکت نخواهید داشت و باید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نمی پود جزو سهامداران باشید و سهامی نداشته باشید