مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید زمین واگذار شده از اراضی ملی

باسلام و احترام
آیا منابع طبیعی یا مراجع ذیصلاح می توانند زمین بایری از اراضی ملی را که در عوض یک زمین آباد واگذار شده و سند قطعی دفترخانه ای دارد را پس از چند سال به علت آباد نکردن از مالکان خلع ید کند؟ این سند بصورت بیع تنظیم شده و فروشنده این زمین دولت با نمایندگی منابع طبیعی بوده است. این سند برای 25 سال پیش است و هنوز ثبت و تکبرگ نشده است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین از ناحیه دولت واگذار شده اصولاً این‌گونه زمین‌ها در صورتی که در مهلت های قانونی احیا و آبادانی نگردد یا ساخته نشود توسط دولت می‌توان آن را مسترد و خلع ید نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان خلع ید وجود دارد ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید
اداره جهاد و منابع طبیعی ، این زمین ها را ابتدا به صورت اجاره و با پرداخت سالانه اجاره بها ، به دیگران انتقال میدهد و انتقال گیرنده باید به مفاد شروط مقرر در قرارداد عمل نماید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.