مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل قولنامه از سوی بنگاه

ملکی خریدم وکالتی وکالت در دفترخانه تنظیم شده بعد گذشت دوسال قولنامه همچنان تحویل من نشده بهانه های مختلف میگه گم شده
ایا برگه وکالت جنبه قانونی داره میتونم بفروشم یا هر کاری دیگه ای
برای قولنامه چیکار میتونم کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه املاک از بنگاه شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی اگر یکی از طرفین فوت کنند وکالت باطل میشود و بدون قولنامه مشکل بزرگی ایجاد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالت با فوت باطل میشود و حتما مبایعه نامه را بگیرید و اگر نداد به اتحادیه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه شکایت نمایید بدوا اظهارنامه جهت ارایه قولنامه دهید در صورت عدم توفیق دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس مفاد و شروط قرارداد خود عمل کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

برای فروش نیاز به قولنامه دارین از شخص مذکور شکایت کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

ممگن است از آن سواستغاده کند سریعا شکایت نمایید