مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری پلمب اداره برق

با سلام بنده چون قبلا نصاب کنتور برق بودم در ان زمان پلمپ های راکد و رده خارج را از ما نگرفتن چندی پیش وقتی انباری ام را جمع و جور میکردم پلمپ هارو هم برداشتم تا ب پیش ضایعات بذارم از بد روزگار در راه کلانتری جلوی ماشینم رو گرفت و پلمپ ها و ابزار کارم را نگه داشت من خودم سیمبان هستم جرم من برای نگهداری پلمپ ها چیست و چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطابق آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است