مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک سرقفلی

باسلام بنده خانه ای داریم که پایین خانه یک مغازه تجاری دارد ولی بصورت سرقفلی واگذارشده و ارباب ماهستیم حالا بنده یک پسر معلول دارم که نمیتونه بیرون کارکنه میخام مغازه پایین خانه را بگیرم ولی صاحب سرقفلی امتناع میکنه از فروش ایا طبق قانون میشه حکم تخلیه گرفت ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست تخلیه مغازه به علت نیاز شخصی را اقامه نمایید و مبلغ سرقفلی را طبق قیمت کارشناسی پرداخت نمایید