مشاوره حقوقی رایگان - شکستن دندان توسط دندانپزشک

سلام وقت بخیر
من برای درمان دندان، هفت چپ پایین به چند کلینیک مراجعه کردم،همشون بعد از عکسبرداری و معاینه گفتند کار ما نیست، یک جراح دندانپزشک گفتن انجامش میدن،سه جلسه روی دندان کار کردند تا کانال های دندان رو باز کنند (برای عصب کشی و پر کردن)

روز آخر گفتن عکس سه بعدی بگیرم و به دکتری که شیفت عصر هستند مراجعه کنم برای ادامه کار(دیواره دندان) و cl دندان.
بعد از مراجعه به دندانپزشک دوم شیفت عصر با توجه به عکس های قبلی شروع به جراحی کردن و بعد چند دقیقه بریدن لثه و کار روی دندان گفتن این دندان باید کشیده بشه و به صورت افقی شکسته(عکس سه بعدی cbct در این زمان آماده نبود).
من نگذاشتم که بکشن و مجدد مراجعه کردم به دکتر شیفت صبح
ایشون با توجه به عکس سه بعدی گفتن تا قبل مراجعه به دندانپزشک دوم دنبال سالم بوده،و خودش مسئول شکستن دندان نیست
دندانپزشک دوم هم میگن از قبل شکسته و در تصویر برداری مشخص نمیشه ‌.

در صورتی که در عکسcbct که چند ساعت قبل از مراجعه به دندانپزشک شیفت عصر گرفته شده دندان سالم هست و نامه و عکس هم داریم که شکسته نیست.

سوال اینکه دندانپزشک اول گفته برای تنوع فرستادم پیش دکتر دوم،ایشون میتونن همچین کاری کنن؟! و الان که مشکل پیش اومده ایشون مقصر می‌تونه باشه که چرا بی دلیل ارجاع داده؟

دکتر دوم هم گفتن در عکس کلا شکستگی‌ها مشخص نمیشه و کار من نیست و تلویحا گفتن کار دکتر شیفت صبح هست وگرنه چرا باید پیش من بفرسته؟

من اینجا میتونم اقدام کنم و نتیجه بخش باشه ؟ آیا هر دو پزشک مقصر هستند ؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دادسرای جرائم پزشکی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات قصور پزشکی می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.