مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه کیفری

سلام خدمت وکلا.من در سال 99 در آزمون سراسری شرکت کردم و ب دلیل همراه داشتن برگه تقلب برای من در محل آزمون صورت جلسه نوشتند و به سازمان سنجش فرستادند.هیات بدوی رسیدگی به تخلفات ازمون سراسری در آبان 99 برای من نامه فرستادند که این مورد دریافت شده و من میبایستی برایشان دفاعیه ارسال کنم.من دفاعیه ای نوشتم و ارسال کردم.جوابی نیامد.من در سال 1400 مجدد در کنکور شرکت کردم.رتبه خوبی نیاوردم و پذیرش بدون آزمون رفتم.الان برای من در دادنامه ارسال شده که بررسی کرده اند و من در شرکت در ازمون ب مدت 1 سال ینی همان سال1400 محروم شده ام.و از سال 1401 ب بعد مشکلی برای شرکت در آزمون ندارم.2 سوال مطرح است.1.ایا این مورد برای من سوسابقه کیفری مطرح است؟و اگر مطرح است شامل چه مواردی خواهدشد؟تا چ زمانی برای من مشکل ایجاد میکند؟ 2.گفتند از ازمون 1401 ب بعد!ینی من در آزمون 1401 میتوانم شرکت کنم؟...با تشکر از زحماتتان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوسابقه نیست وشرکت در آزمون سال 1401بلا مانع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.