مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالتنامه جامع که در خارج از ایران از طریق سفارت ایران دادم.

سلام وقت بخیر. اینجانب در سال 1392 از طریق سفارت ایران در توکیو به پدرم وکالتی جامع دادم. در وکالت تاریخی از اتمام اعتبار وکالتنامه نیست و اصلش هم چون دست پدرم بوده گم کرده و کپیش موجوده. قصد دارم وکالتنامه را فسخ کنم ضمنا پدرم وکالتنامه را به داییم توکیل کرده. میشه راهنماییم کنید چیکار باید بکنم. در ضمن من 3 سال که به ایران اومدم و در ایران زندگی میکنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در محصری که پدرتان به دایی وکالت داده مراجعه و افدامات را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید به همراه طرفین به دفاتر استاد رسمی رفته و ابطال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به وزارت امور خارجه مراجعه نمایید و درخواست بدهید