مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

باسلام.من یه قطعه زمین برای احداث مرغداری خریداری نمودم ولی هنگام استعلام دامپزشکی متوجه شدیم از سال 86یه مجوز برای مرغداری دیگری در 100متری زمین ما صادر شده که طبق زمانی که نظام مهندسی به صاحب زمین مجاور برای شروع به کار و پیشرفت فیزیکی داده بود ولی هیچگونه پیشرفتی نداشته بخاطر همین مجوز طرف مقابل باطل شد و من موافقت نامه اصولی از نظام مهندسی دریافت و تمامی استعلامات جهت تغییر کاربری را گرفته ام و پرونده ام برای تغییر کاربری به سازمان اموراراضی استان فرستاده شد،حال متقاضی قبلی که پروانه تاسیس ایشان باطل شده و فقط مجوز تخصیص دارد که احتمالاً آنهم به دنبال پروانه تاسیس باطل شده است مزاحمت برای اینجانب ایجاد کرده و بدون مجوز شروع به ادامه کار کرده است،به نظر شما من چکار کنم و از کجا پیگیری کنم و آیا اینکه امکانش هست کار طرف مقابل نسبت به کار اینجانب اولویت داشته باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال نامفهوم است اگر مزاحمت ایجاد کند قابل شکایت است اگر غیرمجاز اقدام کند خود باید پاسخگو باشد