مشاوره حقوقی رایگان - باز شدن پرونده ای که سه سال از اجرا شدن حکمش میگذره!

سلام وقتتون بخیر! من مجردم! از من شکایت شد به اتهام زنا ثابت نشد و حکم به رابطه نامشروع منافی از زنا زدند، طرفم متاهل بود و شاکی شوهرش بود!
الان نزدیک دو سه سال از تموم شدن حکمم میگذره!
راستش میخوام برم اعتراف کنم،داشتن رابطه را توی دادگاه انکار کردم و میخواستم ببینم میشه و اینکه عواقبش چیه؟!
اگه میشه از نمونه ابلاغ اینطور مثل کاری که میخوام انجام بدم اگه میشه برام بفرستید،خیلی خیلی سپاسگذارم!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

انکار !!!!
با این کار باعث ایجاد مشکل خانوادگی
برای خانم خواهد شد
مجازات سنگینی خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اعتراف فقط خودتان محکوم خواهید شد و در اینگونه موارد از نظر شرعی و قانونی توصیه شده است که شخص اقرار نکند و توبه کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بنا بر توصیه امام علی ع که در روایات و داستان‌ها و اخبار واصله ، در اینگونه موارد نیازی نیست اعتراف کنید. فقط توبه کنید و دیگر تکرار نکنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مختومه شدن پرونده و اجرای آن اقدام متصور نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به چه می خواهید عتراف نمایید می توانید تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

توی دلت توبه کن و برو زندگیتو بکن. سمت دادگاه هم نرو

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توصیه می شود توبه و استغفار نمایید