مشاوره حقوقی رایگان - حکم توهین

سلام بنده تعمیر کار لوازم خانگی هستم مشتری بخاطر اینکه بنده دوبار به علت فراموش کردن به آدرس خانه جهت تعمیر نرفتم به درب مغازه امد بدون اینکه سلام کند با سر صدا و کوبیدن با دست به میز پیشخوان ناراحتی خود را نشان داد که چرا نیومدی و ..... بنده هم که دیگر طاقت این همه سر وصدا را نداشتم بهش گفتم برو بیرون او گوش نداد و بیرون نرفت و سر صدا میکرد بنده رفتم او را از مغازه بیرون کردم . او با 110 تماس گرفت و گفته جلو زن و بچم منو کنف کرده بعد رفته شکایت کرده .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت اثبات توهین جریمه نقدی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه محکم از خود دفاع نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید شکایت کنید.
ولی بهترین راه حل صلح و سازش است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شما هم استشهاد جمع کنید از کسبه محل که ایشون در مغازه سروصدا کرده و مزاحم کسب شده و شکایت مزاحمت در کسب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر توهینی واقع نشده است
مجازات جزای نقدی است
متقابلا می توانید شکایت نمایید