مشاوره حقوقی رایگان - دیگه بریدم

سلام.طلاق عاطفی از موارد عسر و حرج هست؟ من اصلا دلم نمیخواد شوهرم بهم دست بزنه.هیچوقت از رابطه باهاش لذت نبردم و همیشه اذیت شدم.پدرش چند سال پیش قصده تعرض بمن رو داشت از اون به بعد هربار که شوهرم میخواست بیاد طرفم یاده پدرش میفتادم و خیلی خیلی سخت بود واسم که باهاش رابطه برقرار کنم.الان هشت ماهه هیچ رابطه ای نداریم و میخوام جدا شم. البته ازدواجم از اول هم تحمیلی بود و من هیچ علاقه ای به ایشون نداشتم، این سالها بخاطره بچه تحمل کردم ولی دیگه بریدم. لطفا راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما میتونید با این اوضاع اگر توان ان ذا دارید وکیل بگیرید اقدام‌کند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...حتما وکیل بگیرید تا دادخواستی صحیح و مستدل براتون تنظیم کنن.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عسر و حرج باید مواردی باشد که با اثبات آن امکان ادامه ی زندگی مشترک وجود نداشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.صرف این مسئله کافی برای طلاق نیس.به وکیل مراجعه واز راهکارهای دیگراستفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عسر وحرج را اثبات کنید وتمام مهریه را ببخشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از موارد عسر وحرج محسوب میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کنید