مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با عکس

سلام خسته نباشیدچندوقت باکسی دوست بودم و قصدمون جدی بودوجواب مثبت دادیم ولی فردای اونروز نظرم عوض شد بخاطر کلمات وحرف های توهین آمیز و خیلییی رکیک شخص نسبت به من. الان قصدم جدایی هست وجداشدم ولی پسره بهم ازواتساپ واینستا پیام تهدیدامیز با عکس ها میفرستدومن هم بلاک کردم باز به فامیل هام پیام فرستاده و آبروی منوبرده باعکسام.نمیشه کاری کرد اون عکسا حذف بشه؟ توی واتساپش هست.من چیکار میتونم بکنم؟لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید با عنوان تهدید توهین و فحاشی شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید بابت تهدید شکایت نمایید اینکه عکس ها پاک می شوند یا نه از متخصص شبکه های اجتماعی بپرسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر از کار ایشان مجازات سنگینی دارد و از نظر قانون جرائم اینترنتی مصوب سال 88 جرم ایشان تشدید می‌شود اگر مایل به شکایت بودید با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از او بایت این مساله شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید بابت تهدید و توهبن شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان تهدید توهین و فحاشی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما شکایت انتشار دادن عکس خصوصی دیگران را مطرح نمایید و