مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد ماشین سنگین لیزینگی

سلام وقت شما بخیر
بنده سال 95 خودرو ماشین سنگین لیزینگی ازشرکت دولتی خریداری کردم،23 ماه که آخرین قسط آن برج 5 سال 97 بود در بین اقساط دو چک را پاس کردم باقی چک ها برگشت خورد چک ها هم به اسم خودم نبود به اسم یکی از اقوام بوده که بنده مالک بودم دوبار پشت چک را امضاء کردم،در نهایت برج 10 سال 97 به نمایندگی مراجعه و کامل اقساط را پرداخت و تسویه کردم،زمانی که تقاضای عودت چک و سند زدن را کردم،شرکت گفت که دیرکرد چک ها را هم باید بپردازم...
پس از گذشت 3 سال از این قضیه در سامانه ثنا پیامکی مبنی بر طرح دعوی چک و دیرکردش اومده اما هیچ قرار رسیدگی یا دعوت از من برای حضور در دادسرا نیومده تو جزئیات هم میرم میبینم که زده درخواست اجراییات و راهنمایی و رانندگی بعد هم که دوماه پیش اومد پرونده مختومه شد حتی یک بار هم دعوت از حضور نشده.
چیزی که در سامانه برای ما ثبت شده:
1-پرونده با علت طرح اجراي حکم نسبت به مکومیت های محكوميت مدني- حكم به پرداخت وجه نقد و محكوميت مدني- حكم به پرداخت وجه نقد در تاریخ 1399..... ثبت گردید.
سارت تاخير تاديه و مطالبه وجه چك و محکومیت محكوميت مدني- حكم به پرداخت وجه نقد به شعبه اول اجراي احكام مجتمع شماره سي و سه شوراي حل اختلاف شهر تهران ارجاع و در تاریخ ...... ثبت گردید
نامه وارده به شماره ........... مورخ ..... از طرف «مركز شماره گذاري (تهران)» با موضوع «گزارش ضابط قضايي» در تاریخ... واصل و به شماره ............ثبت گردید
-نسبت به دعاوی به طرفیت ......مبنی بر مطالبه خسارات دادرسي و مطالبه خسارت تاخير تاديه و مطالبه وجه چك طی شماره ......مورخ....... مختومه شدن پرونده به دليل اجراي حكم
این رو هم بگم مجدد که ماشین به نام صادر کننده چک که از اقوام اینجانب است، نیست و خودرو به نام بنده است و بنده پشت چک هارا امضا کردم.
چند سوال برام ایجاد شده که ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
1-الان ما که اصل پول را دادیم،نحوه حسابرسی با ما چطور خواهد بود؟ 2- و این که اگر توقیف گرفته باشند ماشین توقیف و فک پلاک میشه یعنی ما مالکیت ماشین رو از دست می دیم؟
3- این که ماشین سنگین چون ماشین نون آور محسوب میشه امکان توقیفش اصلا هست،چون من استعلام از راهور هم گرفتم توقیف رو پلاک نبود تا چند وقت پیش...
4- روند رسیدگی به چنین پرونده هایی رو راهنمایی بفرمائید....
ممنونم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی لذا از مشاوره تلفنی سامانه استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادخواست شرکت مطالبه اصل
مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کرده است و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه محکم از خود دفاع نمایید و