مشاوره حقوقی رایگان - بکارتم رو گرفته و الانم 3 سال گذشته...

سلام، خسته نباشید... دخترم الان 17 سالمه، من حدودا 14 سالم بود که با کسی اشنا شدمو از روی نادونی رفتم خونش و برا بار اول باهم رابطه داشتیم، اما بعدش من دیه نمیخواستم باهاش بمونم اونم با دروغ و اینا منو دوباره کشوند پیش خودش،3 یا 4 بار دیگه به زور بهم تعرض کرد و پردمو زد.
منم چیزی به کسی نگفتم ینعی نمیدونستم پرده بکارت اینقدر مهمه،حالم خیلی بده چون اون اتفاق اصلا به خواست من نبوده...
میخواستم بدونم الان که تقریبا 3 سال گذشته و من بکارتمو از دست دادم، میتونم شکایت کنم یا هرچیز دیگه ای؟ مدرکی ام ندارم فقط میدونم کجا زندگی میکنه...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و با رضایت شما انجام شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحت شرایطی بله می توانید شکایت نمایید.تماس بگیرید