مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروبات الکلی

سلام همسرم3ماه زندان بخاطر نگهداری48لیتر مشروبات الکلی خواستم ببین عفو رهبری به این زندانی ها هم می خوره یا نه لطفا راهیم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست خود را به دفتر زندان ارایه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عفورهبری شرایطی دارد ک باید وضعیت وان شرایط سنجیده شود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بله مشمول عفو میشوند

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام امکان درخواست تخفیف مجازات وجود دارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

با گذراندن یکسوم مجازات میتونه درخواست ازادی مشروط بده و یا درخواست تبدیل به جزای نقدی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست دهیداز طریق مددکاری زندان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منعی ندارد. با توجه به شرایط اخلاقی و سوابق کیفری همسرتان درخواست کنید . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از همسرتان بخواهید با مشاورین مستقر در زندان صحبت نماید از تعلیق محازات هم می تواند استفاده کند